29 Ekim 2011 Cumartesi

Burakofly'nin FM 2012 incelemesi!...

Fm 2012'de farklı ülkede birer sezon bitirdin ve sizelere paylaşımlarımı aktaracağım. İlk sezonumu Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'la açtım... Gerçekte desteklemediğim play-off sistemi oyunda inanılmaz bir heyecan ve zevk getirmiş! Zira normal sezon bu puan durumu ile bitti!..


Play-off sonucu çok ilginç maçlar oldu ve sonuç!


Normal sezon birinci olan Fenerbahçe Play-off sonrası 4. oldu. Fakat normal sezonu 1. bitirdiği için Şampiyonlar Ligi ön elemesine katıldı. IBB ise diğer play-off un galibiyle baraj maçı oynadı (bu kural gerçekte kaldırıldı normal sezon 1.si ön elemeye direkt katılmayacak.).

Oyunda Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi Macerası
Trabzonspor oyunda Şampiyonlar Liginde gerçekteki rakiplerine çok yakın bir grupta mücadele etti ve Inter'i 1-0 mağlup etmeyi başardı! İşte Puan Durumu...


2. Sezon ve Ingiltere Champiınship


2. sezona İngiltere Championship'ten Cardiff City ile başladım. Cardiff'te tüm sezon güzel geçti ve normal sezonu 3. tamamlayıp play-offlar sonrasında Priemier Lige yükseldim. En ilginç olan olay ise benimde beklemediğim şekilde 32'lik Kenny Miller'in performansı oldu.


Miller 45 maçta tam 43 gol atıp 11 asist yaptı ve 11 kez maçın adamı seçildi ne var bunda demeyin işte Championship'te ki geçmiş gol krallları...


30 gol barajını geçebilen bile yokken Miller tam 43 gol attı..

Yeni eklenen özellikler
Oyun bence CM 01-02'den sonra Sports Interactive'in en başarılı oyunu en beğendiğim özellik ise daha önce kod yazmakla uğraşıp belirlediğimiz oyuncuların profil özelliklerini renkli yapma konusu artık oyun içinden ayarlar kısmından halledilebiliyor. Oyuncularla ses tonu belirleyerek konuşma ve oyuncuların maç içerisinde morallerinin actif olarak bozulup düzelmesi ise gerçekten harika!

Ben yine yeni bilgiler edindikçe buradan sizlerle paylaşmaya devam edeceğim beni izlemeye devam edin.

Not: Herkes (Kaynak: www.burakofly.com) yazarak alıntı yapıp başka yerlerde kullanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder